Uitgeverij Wilde Raven begeeft zich graag binnen de academische wereld. We zijn direct betrokken geweest bij verschillende publicaties en onderzoeken.

Als geen ander begrijpen we waar je bij de afronding van een proefschrift tegenaan kunt lopen. Daarom is het tijd voor wat ontspanning.

We helpen je daarom met:

– redactie
– opmaak
– coverdesign
– het drukwerk van je proefschrift.

Wetenschappelijke kennis delen met de wereld. Dat is onze passie. En waar begint wetenschappelijke kennis? Juist, bij de promovendus. Zij zijn daarom onze natuurlijke partners in crime.

Wat ons drijft, is kennis op een zo helder mogelijke manier presenteren en beschikbaar stellen voor een zo breed mogelijk publiek. Kennis moet circuleren, dat leidt tot creativiteit, tot nieuwe vragen en tot nieuwe inzichten.

Als wetenschapper wil je natuurlijk je kennis delen met je collega’s. Maar het is zonde als al die kennis alleen maar blijft circuleren binnen de wetenschappelijke wereld.

Uitgeverij Wilde Raven werkt daarom graag met jou aan een publieksgericht oeuvre. Zo ontsluiten we wetenschappelijke kennis voor een bredere doelgroep.

Jouw proefschrift laten verzorgen door Uitgeverij Wilde Raven?

Neem contact op via contact@wilderaven.nl